Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

19. 10. 2019. 07:19 >> 07:19

POSLIJE VELIKE BORBE

Tipsarević izgubio u Stokholmu i završio karijeru

Srpski teniser Janko Tipsarević nije sinoć uspio da se plasira u polufinale turnira u Stokholmu, pošto je izgubio od 129. igrača svijeta Juićija Sugite iz Japana poslije tri seta, 2:6, 6:4, 6:7.

Tipsarević, 251. teniser svijeta, igrao je u Stokholmu posljednji ATP turnir u karijeri, a četvrtfinalni meč izgubio je poslije velike borbe, tri sata i 12 minuta.

Sugita je dobro počeo, napravio je dva brejka u prvom setu i poveo u meču. Teniseri su u drugom setu osvajali gemove na svoje servise, sve do devetog, kada je Tipsarević oduzeo servis protivniku, a poslije gema na svoj servis izjednačio je na 1:1.

U trećem setu nije bilo brejka, a Sugita nije uspio da iskoristi ukupno devet meč lopti u 10. i 12. gemu, pa je odigran taj brejk. Japanski teniser dobio je sa 7:4 iskoristio je ukupno 10. meč loptu i plasirao se među četiri najbolja.

Sugita će u polufinalu igrati protiv Kanađanina Denisa Šapovalova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније