Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

28. 10. 2019. 11:12 >> 11:17

FEDERER

"Razočaran zbog povlačenja sa mastersa u Parizu"

Švajcarski teniser Rodžer Federer povukao se danas da mastersa u Parizu kako bi se odmorio i spremio za završni masters u Londonu.

Federer je juče osvojio desetu titulu na turniru u rodnom Bazelu, što je njegova četvrta titula u ovoj godini i ukupno 103. u karijeri.

"Izuzetno sam razočaran što moram da se povučem sa mastersa u Parizu, ali moram da poštedim sebe jer želim da igram što duže mogu. Izvinjavam se francuskim navijačima koje ću vidjeti naredne godine na Rolan Garosu", naveo je Federer.

Federera će u glavnom žrijebu mastersa u Parizu, koji počinje danas, zamijeniti "laki luzer".

Mjesto na završnom turniru su, pored Federera, već obezbijedili i Novak Đoković, Rafael Nadal, Danil Medvedev, Dominik Tim i Stefanos Cicipas, dok će posljednja dva putnika u London biti poznata poslije turnira u Parizu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније