Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

28. 10. 2019. 17:50   >>  17:47

SVITOLINA BOLJA OD PLIŠKOVE

Halep, nakon preokreta, savladala Andresku

Rumunska teniserka Simona Halep pobijedila je danas četvrtu teniserku svijeta Kanađanku Bjanku Andresku poslije tri seta, 3:6, 7:6, 6:3, na završnom WTA turniru u Šenženu.

Peta teniserka svijeta pobijedila je poslije dva sata i 34 minuta. Halep je u prvom setu povela sa 3:2, ali je Andresku uspjela da osvoji četiri uzastopna gema i povela je u meču.

Rumunka je i drugi set počela bolje, povela je sa 4:2, Kanađanka je uspjela da ode na 5:4, a u 12. gemu nije iskoristila meč loptu, pa je odigran taj-brejk, koji je Halep dobila sa 8:6.

U trećem setu Andresku je povela sa 2:1, ali je Halep poslije toga preuzela kontrolu i ostvarila prvu pobjedu u Ljubičastoj grupi.

U prvom meču u toj grupi, branilac titule Ukrajinka Elina Svitolina pobijedila je Čehinju Karolinu Pliškovu sa 7:6, 6:4.

Ukrajinska tenserka pobijedila je poslije sat i 53 minuta. U prvom setu teniserke su napravile po jedan brejk, pa je odigran taj brejk, koji je Svitolina dobila sa 14:12.

Svitolina je u drugom setu povela sa 2:0, Pliškova je uspjela da preokrene na 3:2, ali je njena protivnica poslije toga pojačala i pobjedom startovala u Ljubičastoj grupi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније