Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, Objavila: R.P. ]

16. 11. 2019. 22:45 >> 22:45

13 TITULA

Tomaš Berdih završio karijeru

Češki teniser Tomaš Berdih saopštio je danas da je završio karijeru. Berdih je odluku potvrdio na završnom ATP turniru u Londonu.

Berdih (34) je tokom karijere igrao u finalu Vimbldona 2010. godine, kada je izgubio od Španca Rafaela Nadala. Te godine je na putu do finala pobijedio Novaka Djokovića i Rodžera Federera.

On je u polufinalu preostala tri grend slem turnira igrao najmanje po jednom. Osvojio je 13 titula u karijeri, a najbolji plasman na ATP listi mu je četvrto mjesto.

Berdih je 2012. i 2013. godine osvojio Dejvis kup.

On je ove sezone imao problema sa povredom kuka, nije igrao otkako je u avgustu izgubio u prvom kolu Ju Es opena, a trenutno je 103. teniser svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније