Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

31. 12. 2019. 10:06   >>  10:09

VRAĆA SE NA TEREN

Šarapova dobila specijalnu pozivnicu za Brizbejn

Ruska teniserka Marija Šarapova vratiće se na teren sljedećeg mjeseca nakon što je dobila specijalnu pozivnicu za turnir u Brizbejnu.

Petostruka grend slem šampionka nije igrala još od prvog kola Otvorenog prvenstva SAD-a u avgustu i pala je na 133. mjesto na WTA listi nakon sezone u kojoj su je mučile povrede.

Šarapova će se tako pridružiti Ešli Barti, Naomi Osaki i Karolini Pliškovoj na veoma jakom turniru u Brizbejnu koji je na programu od 6. do 12. januara.

"Biće ovo novi početak nakon teške sezone. Bilo je puno uspona i padova, bilo je trenutaka kada sam ja bila spremna, a rame nije, ali sada sam motivisana za takmičenja", rekla je 32-godišnja Šarapova.

Nekadašnjoj prvoj teniserki svijeta će, takođe, trebati i specijalna pozivnica kako bi direktno ušla u glavni žreb za Australijan open koji počinje 20. januara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније