Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, Objavila: R.B. ]

04. 01. 2020. 14:58   >>  14:57

ATP KUP

Đoković doveo do pobjede protiv Južne Afrike

Srpski teniser Novak Đoković pobijedio je danas u Brizbejnu Kevina Andersona sa 7:6(5), 7:6(6) i tako donio trijumf Srbiji protiv Južne Afrike u prvom kolu ATP kupa.

Đoković je do svoje devete pobjede u 11. meču protiv Andersona stigao poslije dva sata i 20 minuta velike borbe.

"Kakav način da se započne 2020. godina. Želim da zahvalim svim navijačima što su došli, srčano me bodrili i ostali do kraja s obzirom da je oko 22.00. Meč sam počeo izuzetno dobro. Poveo sam sa 4:1, kada je Kevin podigao nivo igre. Zadovoljan sam kako sam uspio da se suprostavim njegovoj agresivnosti i malom broju grešaka", rekao je Đoković poslije meča.

Prvi bod Srbiji je ranije danas donio Dušan Lajović koji je u tri seta bio bolji od Lojda Herisa.

Preostaje još da se odigra dubl meč koji neće uticati na ishod duela.

Sljedeći rival Srbije na ATP kupu biće Francuska, u ponedjeljak. Najprije će Dušan Lajović igrati protiv Benoe Pera, a nakon njega na teren će izaći Đoković i Gael Monfis. Završni meč duela je dubl.

Ranije danas, u istoj grupi, Francuska je pobijedila Čile sa 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније