Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

27. 09. 2013. 17:44   >>  17:45

DOMINACIJA

Serena prva do kraja godine

Bez obzira na rezultate do kraja godine Serena Vilijams će tekuću sezonu završiti na prvom mjestu svjetske rang-liste potvrdila je predsjednica WTA Stejsi Alister.

“Serena je i ove godine nastavila da postavlja nove rekorde i da dokazuje da je jedna od najvećih sportiskinja svih vremena“,  rekla je Alister.

Amerikanka je ove godine osvojila devet titula, računajući i Rolan Garos i Ju Es Open.

U dosadašnjem dijelu sezone zaradila je 9.077.322 dolara. U februaru je sa 32 godine postala najstarija teniserka na prvom mjestu na WTA listi.

Vilijams na rang-listi ima 12.260 WTA poena, a drugoplasirana Viktorija Azarenka 9.505.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније