Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta; Objavila: M.M ]

25. 01. 2020. 09:09 >> 09:08

AO

Nadal lako do osmine finala

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobijedio sunarodnika Pabla Karenja Bustu sa 6:1, 6:2, 6:4.

Nadal je do svoje pete pobjede u isto toliko mečeva sa Karenjom Bustom stigao za sat i 38 minuta.

Prvi teniser svijeta će tako 48. put u karijeri igrati u drugoj nedjelji nekog grend slema, a sljedeći protivnik u Melburnu biće mu Nik Kirjos ili Karen Hačanov.

"Ovo je moj najbolji meč na turniru, nema sumnje. Veoma sam srećan što sam u četvrtom kolu", rekao Nadal poslije meča.

U četvrto kolo Australijan opena plasirao se i peti teniser svijeta, Austrijanac Dominik Tim koji je sa 6:2, 6:4, 6:7(5), 6:4 pobjedio Amerikanca Tejlora Frica. On će u narednom kolu igrati protiv Francuza Gaela Monfisa koji je eliminisao Letonca Ernesta Gulbista u tri seta, 7:6(2), 6:4, 6:3.

U drugoj nedielji prvog grend slem turnira u sezoni igraće i Rus Andrej Rubljov koji je u trećem kolu slavio protiv Belgijanca Davida Gofana sa 2:6, 7:6(3), 6:4, 7:6(4). Njegov naredni protivnik biće pobdednik meča Fernando Verdasko - Aleksander Zverev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније