Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

06. 02. 2020. 23:47 >> 23:43

TIM PORUČIO

"Ugledaću se na Mareja, izgubio je prva 4 GS finala"

Austrijanac Dominik Tim nije previše zabrinut što ni iz trećeg pokušaja nije uspio da osvoji Gren slem titulu.

Tim je u nedavnom finalu Australijan opena poražen od Novaka Đokovića. To je njegov treći poraz u borbi za trofej na Gren slemovima, poslije dva izgubljena finala Rolan Garosa.

Sjajnog igrača to, ipak, ne brine i kao dobar primjer uzima Britanca Endija Marija.

"Endi Mari je gubio svoja prva četiri Gren slem finala, prije nego što je osvojio tri i postao najbolji igrač na svijetu. Uzeću njega kao nekog na koga treba da se ugledam", rekao je 26-godišnji teniser, prenosi Sport klub.

Trenutno četvrti reket svijeta razumije koliko je osvajanje Gren slema težak posao.

"Moguće je da neću uspheti ni na narednim Gren slemovima da osvojim titulu. Nadal je uspješan na šljaci, Đoković je najbolji na tvrdoj podlozi, dok Federer i dalje ima šanse da osvoji Vimbldon. Pored njih, treba uzeti u obzir i Aleksandra Zvereva, Stefanosa Cicipasa i Danila Medvedeva", dodao je Tim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније