Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavila: R.B. ]

20. 02. 2020. 12:29   >>  12:31 1

PAUZIRAĆE DO VIMBLDONA

Federer hitno operisan

Jedan od najboljih tenisera u istoriji, Rodžer Federer, hitno je operisan u Švajcarskoj.

Kako je Švajcarac napisao na društvenim mrežama, operisano mu je desno koljeno, pa će najvjerovatnije pauzirati do sezone na travi, odnosno do Vimbldona.

"Desno koljeno me mučilo već neko vrijeme. Nadao sam se da će bol prestati, ali poslije pregleda i konsultacija sa svojim timom, odlučio sam se na artroskopsku operaciju u Švajcarskoj, koja je objavljena juče", napisao je Federer.

Federer je Rolan Garos osvojio samo jedno 2009. godine, a taj turnir je propuštao tri puta, od 2016. do 2018. godine, dok je prošle bio u polufinalu.

Teniser je još ranije najavio da će vjerovatno propustiti sezonu na šljaci, ali je sada jasno da neće igrati ni u Dubaiju krajem februara, kao ni na prvim mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније