Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

05. 05. 2020. 10:31   >>  10:30 1

NADAL

"Đoković će morati da se vakciniše, kao i ja"

Španac Rafael Nadal govorio je za La Voz o kontroverznom stavu Novaka Đokovića o potencijalno obaveznoj vakcinaciji protiv koronavirusa.

 

Naime, Đoković je nedavno izjavio da nije siguran hoće li se vakcinisati ukoliko to bude obavezno za osobe koje žele da se bave profesionalnim tenisom.

"Ja sam niko. Ne znam. Niko ne može ništa zahtijevati od nekoga, svako ima pravo raditi šta želi, ali ako je neko dio Tura onda bi možda morao pridržavati se pravila Tura ukoliko vakcinacija bude obavezna kako bi se svi zaštitili. Đoković će se morati da se vakciniše ako bude želio da nastavi da igra tenis na najvišem nivou, baš kao i ja. Ukoliko nas ATP ili ITF natjeraju da se vakcinišemo da bi nastavili  da igramo tenis, onda ćemo to morati da uradimo. To će biti kao što imamo restrikcije u uzimanju lijekova kako ne bi došlo do dopinga. To je samo praćenje pravila", rekao je Nadal.

Španac se prisjetio i riječi koje mu je uputio Bill Gejtes.

"Bila je to privatna konverzacija koju je nažalost moj stric objavio. Međutim, svakako je bilo između nas i ne volim da pričam o tome. On razumije kako svijet funkcioniše. Ozbiljno sam shvatio kada mi je rekao da misli da nećemo moći da putujemo za tri mjeseca. To je bilo sve što mi je rekao. Mislio sam da preuveličava, ali realnost nažalost kaže da to nije bio slučaj", objasnio je Rafa.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније