Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 10. 2013. 10:58 >> 10:58

LOŠ NA MASTERSIMA

Đoković: Mislio sam da ću biti bolji

Srpski teniser Novak Đoković morao je da prepusti lidersku poziciju ATP liste Rafealu nadalu, a kako kaže, zadovoljan je svojim nastupima na Gren slem turnirima, ali ne i na onima iz Masters 1000 serije.

Što se tiče rezultata na Gren slem turnirima, Đoković je osvjio titulu u Australiji, igrao je finala na Vimbldonu i US Openu, dok je na Roland Garosu stigao do polufinala.

Na Mastrersima nije imao previše uspjeha ove sezone. Iako je podigao trofej u Monte Karlu, Đoković nakon toga nije uspio da dođe do finala nijednog Mastersa.

"Gledajući unazad na prethodnih osam-devet mjeseci, bila je ovo dobra godina, iako sam očekivao bolje partije od sebe, naročito na turnirima Masters 1000 serije. Bio sam prilično dobar na Gren slemovima, tako da ne mogu da se žalim na to. Mnogo mi je značio trofej u Pekingu, s obzirom da od turnira u Monte Karlu nijesam podigao pehar", izjavio je Đoković.

U 2013. srpski teniser se osvojio četiri titule, dvije manje nego prošle godine i šest manje nego 2011.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније