Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

05. 06. 2020. 12:33 >> 12:40
19

TURNIR GOTOVO POTVRĐEN

Đoković: Nadam se svjetskim imenima za CG

Novak Đoković, prvi reket svijeta, rekao je kako će se Adrija tur gotovo sigurno održati na planiranim lokacijama.

Iako je prethodnih nedjelja pisano turnir u Crnoj Gori upitan, srpski teniser ističe da je gotovo 100 odsto sigurno da će sve biti po planu.

"Beograd i Zadar su 100 odsto sigurni. Crna Gora i Banjaluka su gotovo potvrđeni, u narednih nekoliko dana ćemo dati zvanično saoštenje da će održati teniski događaji u tim lokacijama. Sve ide kako trebe, ne mogu da kažem da je 100 odsto, ali fali još nekoliko procenat", rekao je Đoković za TV Prva, prenosi B92.

Prvi reket svijeta pričao je i o imenima. Poznato je da će od velikih zvijezda učestvovati Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov.

"Nadam se da ćemo imati nekoliko svjetskih imena za Zadar i Crnu Goru. Za Banjaluku smo planirali da to uglavnom budu igrači iz regiona, možda budu jedna ili dvije zvijezde", rekoa je Đoković.

Prema najvama, turnir u Beogradu igraće se na terenima TC Novak (13/14. jun), potom se seli u Zadar (20/21. jun), zatim u Crnu Goru (27/28. jun) i u Banjaluku (3/4. jul).

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније