Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

23. 06. 2020. 17:16 >> 17:13

ZBOG KORONE

Otkazan "Adria Tour"

Organizatori teniskog Adria tura saopštili su danas da se manifestacija otkazuje i da neće biti održani turniri u Banjaluci i Sarajevu.

Odluka je donijeta na današnjem sastanku svih članova Organizacionog odbora Adria tura.

"Izuzetno nam je žao što moramo da prekinemo organizaciju teniskih turnira u Banjaluci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisere, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i finansijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizuje, kao i da se svi oporave", izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

On je zahvalio svim učesnicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva i ostalima koji su radili na pripremi događaja.

"Cijenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju sprovesti u djelo, čim se za to steknu uslovi", dodao je Đoković.

Đoković je podsjetio da je ideja Adria tura bila humanitarnog karaktera, sa ciljem da se omogući zarada igračima iz regiona, pomogne humanitarnim organizacijama i da se promovišu dobre vrijednosti.

"Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani koronavirusom sa željom da se što prije oporave", naveo je Organizacioni odbor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније