Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 06. 2020. 22:55 >> 22:58

DOBRO SE OSJEĆA

Ćorić: Nemam nikakvih simptoma

Hrvatski teniser Borna Ćorić rekao je danas da još ne pokazuje nikakve simptome korona virusa nakon što je testiran pozitivno na humanitarnom turniru Adrija Tur u Zadru.

Prošla su četiri dana otkako je Ćorić bio pozitivan i za sada nema nikakvih simptoma.

"Prošlo je nekoliko dana otkako sam bio pozitivan na kovid-19. Izuzetno sam zahvalan što se i dalje dobro osjećam i nemam nikakvih simptoma. Hvala vam puno na svim porukama ljubavi i podrške koje sam dobio dok sam u izolaciji. Daću sve kako bi ostao u formi", poručio je 33. teniser svijeta na tviteru, prenosi Hina.

Adrija Tur, čiji je inicijator i glavni organizator najbolji svetski teniser Novak Đoković, prekinut je u nedjelju, uoči finalnog meča nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na novi virus.

Nakon toga su testirani svi igrači i osobe koje su dolazile u kontakt sa zaraženim bugarskim teniserom, a epilog je da su na kovid-19 pozitivni Novak Đoković i njegova supruga Jelena, Borna Ćorić, Viktor Troicki, Đokovićev kondicioni trener Marko Paniki, trener bugarskog tenisera Kristijan Groh, kao i novinarka sportske redakcije HTV-a Mirna Zidarić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније