Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Objavio: O.Z. ]

28. 06. 2020. 16:10   >>  16:06 2

POZVAN NA ADRIA TOUR

Raonić: Razmišljao sam da dođem u Crnu Goru

Kanadski teniser crnogorskog porijekla Miloš Raonić kaže da je dobio poziv da učestvuje na Adrija turu, ali da osjećao da je dolazak u Evropu bespotrebni rizik.

"Nikada nijesam igrao pred svojom rodbinom u Crnoj Gori, pred bakom, tetkama i ujacima. Jesam razmišljao, ali uz US open, nijesam se video kako putujem u Evropu i potom nazad, osjećao sam da je to bespotrebni rizik. Takođe, razumio sam da vjerovatno neće biti publike, a naročito se ne bih osjećao komfornim sa promotivnim događajima koji su se održali", kazao je Raonić u intervjuu za kanadski TSN.

On je rekoa da je Novak Đoković uglavnom pozitivno predstavljao igrače, ali da će mu posle Adrija tura biti potrebno neko vrijeme da povrati poverenje.

"Znam da je Novak bio jedan od onih koji je bio protiv ideje o US openu, rekao je da ne vidi kako Gren slem turnir može da se održi pod tim uslovima. Poslije svega što se dogodilo njegovo mišljenje o tome više nema mnogo težine, ne stoji mnogo iza toga... Za druge stvari, mislim da je vodio igrače na pozitivan način, ali ako gledamo sada ovu situaciju s kojom se suočavamo, biće mu potrebno neko vrijeme da povrati povjerenje", rekao je Raonić, prenosi Sport klub.

Finalista Vimbldona iz 2016. godine smatra da su nekorektni komentari oca Novaka Đokovića prema Grigoru Dimitrovu – Srđan je rekao da je bugarski teniser naštetio Srbiji, Hrvatskoj i porodici Đoković.

"To su potpuno nekorektni komentari. Bilo je i drugih stvari koje su mogle da uzrokuju, možda Novakov odlazak na košarkašku utakmicu na kojoj se sreo sa Jokićem koji je poslije bio pozitivan. Mnogo je tu tračeva u ovom trenutku i mislim da je svrsishodnije u ovom trenutku fokusirati se na: 'U redu, nije uspelo, šta možemo da uradimo bolje kako bismo vratili teniske turnire?", rekao je Raonić.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније