Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

25. 07. 2020. 19:04   >>  19:02

NAKON DVIJE OPERACIJE

Federer se u avgustu vraća treninzima

Švajcarski teniser Rodžer Federer vratiće se treninzima u avgustu, poslije dvije operacije koljena, rekao je danas njegov trener.

"Rodžer je dobro. On je veoma dobro, ali to nije iznenađujuće kada znate da on uvijek gleda pozitivnu stranu stvari. Počeo je treninge snage sa Pjerom Paganinijem. Naredni korak biće sredinom avgusta, tada će ponovo početi da trenira", rekao je trener Severin Luti, prenio je Eurosport.

Luti, koji je i selektor Dejvis kup reprezentacije Švajcarske, rekao je da osvajač 20 grend slem titula želi da se vrati na teren u januaru na Australijan openu, ali da postoji mogućnost da se to dogodi i ranije ako sve bude išlo po planu.

"Držimo se dogovorenog. Vratiće se na Australijan openu, ako se turnir održi. Međutim, razmišljamo i o tome da li da odigra jedan turnir prije Melburna", naveo je Luti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније