Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

18. 10. 2013. 17:21 >> 17:21

ZBOG UMORA

Nadal propušta Bazel

Prvi reket svijeta Španac Rafael Nadal odustao je od učešća na ATP turniru u Bazelu, navodeći kao razlog umor zbog natrpanog kalendara.

“Želim da vas obavijestim da neću moći da putujem u Bazel, jer poslije toliko iscrpljujućih nedjelja moram da se oporavim“, rekao je Nadal.

Španac je ove sezone osvojio deset titula, uključujući i dva Gren slema - Rolan Garos i US Open, što mu je obezbijedilo povratak na mjesto broj jedan na ATP listi.

Međutim, zahtjevna sezona počela je da uzima danak pa je Rafa doživio dva poraza na kineskoj turneji, od Novaka Đokovića u finalu turnira u Pekingu, i od Argentinca Huana Martina Del Potra u polufinalu Mastersa u Šangaju prošle nedjelje.

Očekuje se da će Nadal igrati u Parizu krajem mjeseca, kao i na završnom Mastersu sezone u Londonu, u novembru. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније