Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavila: R.B. ]

06. 08. 2020. 21:01   >>  21:04

US OPEN

Specijalne pozivnice za Mareja i Klasters

Nekadašnji šampioni Otvorenog prvenstva SAD Endi Marej i Kim Klajsers dobili su danas specijalne pozivnice za ovogodišnje izdanje tog grend slem teniskog turnira.

Teniska asocijacija SAD podijelila je danas sve specijalne pozivnice u pojedinačnoj konkurenciji, a dve su otišle u ruke Mareja i Klajsters.

Belgijanka, koja se ove godine vratila iz penzije, osvajala je US Open tri puta (2005, 2009. i 2010) i ovo će joj biti prvi grend slem od poraza u drugom kolu na Flešing Medouzu 2012. godine.

Marej, nekadašnji prvi teniser svijeta, svoju prvu od tri grend slem titule osvojio je upravo na US Openu 2012. godine. On se vraća poslije dvije operacije kuka, a takmičarski meč nije odigrao od nastupa u Dejvis kupu prošlog novembra.

Otvoreno prvenstvo SAD na programu je od 31. avgusta do 12. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније