Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

23. 10. 2013. 21:02   >>  23:11 1

MASTERS (ISTANBUL)

Pobjede Vilijams, Janković i LI Na

Drugog dana završnog turnira sezone u Istanbulu trijumfe su ostvarile Serena Vilijams, Jelena Janković i Na LI. Serena je bila bolja od Agnješke Radvanske, Jelena Janković od Viktorije Azarenke, a Na Li od Sare Erani.

Posljednji meč dana odigrale su Vilijamsova i Radvanjska, a najbolja teniserka svijeta bila je vrlo ubjedljiva.

Vilijamsova je Poljakinji prepustila samo jedan brejk, dok je sama četiri puta oduzela rivalki servis – 6:2, 6:4.

Nešto ranije, popularna JJ je u prvom setu napravila brejk za vođstvo od 5:3, što je lako odbranila i najavila trijumf.

U istom stilu nastavila je i u drugom setu, na vrijeme napravila novi brejk i uspješno privela meč kraju protiv loše Vike.

Jeleni je ovo bio prvi meč na turniru, dok je Azarenka juče savladala Italijanku Saru Erani.

U duelu Kineskinje i Italijanke, prvi set je riješen u šestom gemu. Tada je Li napravila  brejk što je bilo sasvim dovoljno da povede sa 1:0 u setovima.

Za razliku od prvog,  drugi set je bio pravi festival brejkova, te su obje teniserke oduzele protivnici po tri puta servis, pa se taj dio igre odlučio u taj-brejku.

Kineskinja je bila bolja, iako je Erani odlično počela i povela 2:0, ali je Kineskinja veoma brzo stvorila dovoljno veliku razliku da privede susret kraju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније