Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

24. 09. 2020. 19:29   >>  19:28 2

NADAL NA GERASIMOVA

Đoković protiv Imera u prvom kolu Rolan Garosa

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković će u prvom kolu Rolan Garosa igrati sa Šveđaninom Mikaelom Imerom, odlučio je žrijeb u Parizu.

U njegovom dijelu žrijeba su još Dominik Tim, sa kojim ne može igrati prije polufinala, te Hubert Hurkač, Karen Hačanov, Mateo Beretini, Stefanos Cicipas i Danil Medvjedev.

Nadal će na startu odmjeriti snage sa Jegorom Gerasimovim, a kasnije bi ga čekali Kei Nišikori i Aleksandar Zverev.

Tim nije imao sreće, jer će u prvom kolu igrati sa Marinom Čilićem.

Ukoliko prođe, Austrijanac bi u osmini finala mogao da igra sa Stanislasom Vavrinkom, a u četvrtfinalu sa Dijegom Švarcmanom.

Rolan Garos igra se od 27. septembra do 11. oktobra.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније