Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

29. 09. 2020. 19:33   >>  19:32

MLADENOVIĆ ISPALA

Samsonova namučila Kenin, preokret Pliškove

Američka teniserka Sofija Kenin pobijedila danas Ruskinju Ljudmilu Samsonovu sa 6:4, 3:6, 6:3 i plasirala se u drugo kolo Rolan Garosa.

Šampionka Austalijan opena i šesta teniserka svijeta je poslije dva sata i 11 minuta igre savladala Ruskinju, koja zauzima 125. mjesto na WTA listi. Ona će u narednom kolu igrati protiv Rumunke Ane Bogdan.

Čehinja Karolina Pliškova je pobijedila Egipćanku Majar Šerif poslije tri seta - 6:7, 6:2, 6:4. Egipćanka, 172. igračica svijeta, uspjela je da u prvom setu iznenadi četvrtu teniserku svijeta, ali je u naredna dva seta Pliškova zaigrala bolje i nije dozvolila iznenađenje.

Pliškova će u drugom kolu igrati protiv Letonke Jelene Ostapenko.

Hrvatica Dona Vekić, 20. na WTA listi, poražena je od 142. igračice svijeta Rumunke Irine Bare u dva seta (6:3, 6:4), dok je Francuskinja Kristina Mladenović izgubila od Njemice Laure Zigemund sa 7:5, 6:3, poslije dva sata i četiri minuta igre.

U drugo kolo Rolan Garos danas su se plasirale i Dankinja Klara Tunson, Amerikanka Danijel Kolins, Kazahstanka Elena Ribakina, Tunižanka Uns Džabir i Francuskinja Fijona Fero.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније