Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

12. 10. 2020. 10:55 >> 10:55

ATP LISTA

Đoković uvećao prednost u odnosu na Nadala

Srpski teniser Novak Đoković i dalje je prvi igrač svijeta i, pored poraza u finalu Rolan Garosa, uvećao je prednost u odnosu na Španca Rafaela Nadala.

Đoković je prvi na ATP listi sa 11.740 bodova, odnosno ima 1.890 više od drugoplasiranog Nadala, koji je juče 13. put u karijeri podigao trofej u Parizu.

Na trećem mjestu je Austrijanac Dominik Tim, četvrti je Švajcarac Rodžer Federer, dok su Stefanos Cicipas i Danil Medvedev zamijenili mjesta, pa je sada Grk peti, a Rus šesti teniser svijeta.

Njemac Aleksander Zverev zadržao je sedmo mjesto, poslije skoka od šest pozicija Dijego Švarcman iz Argentine je osmi, Italijan Mateo Beretini je deveti, dok najboljih deset zaokružuje Rus Andrej Rubljov.

ATP lista:

1. Novak Djoković (Srbija) 11.740 bodova
2. Rafael Nadal (Španija) 9.850
3. Dominik Tim (Austrija) 9.125
4. Rodžer Federer (Švajcarska) 6.630
5. Stefanos Cicipas (Grčka) 5.935
6. Danil Medvedev (Rusija) 5.890
7. Aleksaner Zverev (Nemačka) 4.650
8. Dijego Švarcman (Argentina) 3.180
9. Mateo Beretini (Italija) 3.075
10. Andrej Rubljov (Rusija) 2.974

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније