Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92 ]

16. 10. 2020. 10:51   >>  10:53

UGROŽEN GREND SLEM?

Održavanje Australijan opena neizvjesno

Postoji šansa da se prvi kalendarski Grend slem otkaže. Svake godine, sredinom januara, teniski obožavaoci mogu da uživaju u Australijan openu, a šta će biti naredne godine neizvjesno je zbog pandemije koronavirusom.

Australijske vlasti su u martu otkazale start sezone Formule 1, a sada je otkazan i veliki turnir u golfu, koji je bio planiran u februaru 2021. godine.

"Kako je australijska vlada savjetovala, imajući u vidu okolnosti koje je izazvala pandemija koronavirusa, morali smo da donesemo tešku odluku u korist zdravlja i dobrobiti igrača, ali i ljudskog društva. Obavještavamo vas da je veliki turnir u Australiji planiran za 2021. godinu otkazan", naveli su organizatori.

Dakle, ukoliko je turnir koji je planiran za 18. februar morao da bude otkazan, šta će se dogoditi sa velikim teniskim turnirom koji po kalendaru stiže mjesec dana ranije?

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније