Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

31. 10. 2020. 19:17 >> 19:16

TURNIR U BEČU

Sonego i Rubljov u finalu

Lorenco Sonego i Andrej Rubljov plasirali su se u finale turnira u Beču.

Sonego je u polufinalu pobijedio Britanca Danijela Evansa sa 6:3, 6:4.

Poslije jučerašnje velike pobjede nad Novakom Đokovićem, Sonego je danas stigao do finala u kojem će se boriti za svoju drugu titulu u karijeri.

"Zaista sam srećan, poslije jučerašnjeg dana nije bilo lako igrati protiv Evansa, ali pobijedio sam i presrećan sam", rekao je Sonego koji je u glavni žrijeb turnira u Beču ušao kao zamjena za povrijeđenog Dijega Švarcmana.

Sonego je vrlo brzo poveo sa 3:0 u današnjem polufinalu protiv Evansa i održao je tu prednost do kraja seta izgubivši samo četiri poena na svoj servis.

Drugi set počeo je brejkom Sonega, Evans je odmah uzvratio, ali je Italijan već u trećem gemu napravio odlučujući brejk na meču.

U drugom polufinalu, Rubljov je vodio sa 6:4, 4:1 kada je Anderson predao meč zbog povrede desne noge.

"Došao sam ovdje misleći da nemam šta da izgubim. Došao sam da uživam, da dam sve od sebe i da se borim za svaki poen na svakom meču. Sada sam u finalu i nastaviću da razmišljam na isti način", rekao je Rubljov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније