Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 11. 2020. 21:31 >> 21:53

PROŠAO I RAONIĆ

Nadal jedva izašao na kraj sa Lopesom, upisao 1.000 pobjedu

Rafael Nadal je teškom mukom savladao Felisijana Lopesa na startu Mastersa u Parizu 4:6, 7:6, 6:4.

Bila je ovo hiljadita pobjeda Nadala u karijeri. On je tako postao tek četvrti igrač u Open eri koji je stigao do brojke od 1.000 pobjeda poslije Džimija Konorsa, Rodžera Federera i Ivana Lendla.

Lopes je dobio prvi set, a za to mu je bio dovoljan jedan brejk. U drugom dijelu još veća borba, pa je drugi set riješen u taj - brejku. U 13. gemu Nadal je napravio jedan mini-brejk i slomio otpor rivala.

Treći set je Nadal otvorio brejkom, potom je spasio dvije brejk lopte i time trasirao put do pobjede. Do kraja je odbranio brejk prednosti i plasirao se u drugo kolo.

Tamo će igrati protiv Džordana Tompsona iz Australije, koji je eliminisao Bornu Ćorića.

Prošao je i Raonić koji je bio bolji od domaćeg predstavnika Erbera 6:4, 6:4.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније