Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

06. 11. 2020. 19:08   >>  19:07

MASTERS U PARIZU

Medvedev i Raonić u polufinalu

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se danas u polufinale mastersa u Parizu, pošto je pobijedio devetog igrača svijeta, Argentinca Dijega Švarcmana poslije dva seta, 6:3, 6:1.

Medvedev, peti igrač svijeta, pobijedio je poslije nešto više od sat vremena. On je četiri puta oduzeo servis Švarcmanu, koji nije napravio nijedan brejk.

Medvedev će u polufinalu igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića, koji je spasio dvije meč lopte i pobijedio Francuza Uga Embera sa 6:3, 3:6, 7:6.

Švarcman je propustio priliku da plasmanom u polufinale mastersa u Parizu obezbijedi učešće na završnom ATP turniru u Londonu, koji je na programu od 15. do 22. novembra.

Argentinac i dalje ima šanse za plasman na turnir u Londonu, za koji se bori sa Špancem Pablom Karenjom Bustom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније