Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 11. 2020. 08:48 >> 08:48
1

STAV MAREJA

"Nadal je mentalno jači od Đokovića"

Da je Novak Đoković mentalno najjači teniser današnjice gotovo da se uzima kao aksiom. Međutim, neki baš i nisjeu saglasni sa ovim.

Među njima je "pomalo" i Endi Marej, britanski teniser.

"Zapravo sam o tome i razgovarao sa Novakom kada smo nas dvojica imali 'lajv' na Instagramu. Rekao sam mu tada da je bilo perioda u njegovoj karijeri kada bih rekao da je mentalno jači od Rafe", rekao je Marej.

Ipak, kada se u obzir uzme "sve", Marej kaže da Nadal ima jaču psihu od Đokovića, piše B92.

"Ako gledamo karijeru kao cjelinu, svaki meč na svakom turniru u karijeri... Recimo, prošle nedjelje govorilo smo o tome u kakvom je Novak mentalno stanju, kako se osjeća – za to nikada nijesmo zabrinuti kada je o Rafi riječ. I nikada nijesam zabrinut kada je o Nadalu riječ, nikada ne mislim da će njemu biti problem motivacija ili mentalni aspekt igre. Zato bih prije odabrao Rafu kao mentalno jačeg igrača", dodao je Mari.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније