Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

01. 11. 2013. 17:00 >> 17:02

PRESTALA LJUBAV

RK Lovćen ostao bez predsjednika

Samo tri mjeseca po dolasku na čelo Lovćena Dragan Cogo Ražnatović je prema informacijama portala handballme.me juče pismenim putem podnio ostavku gradonačelniku Cetinja Aleksandru Bogdanoviću. Čini se da je “prestala ljubav” na relaciji Bogdanović – Ražnatović nakon što je za protekla tri mjeseca Lovćen prosuo sve ono što je gradio u protekle tri sezone.

Rukometaši i zaposleni u Lovćenu su tek danas primili prvu platu ove sezone (ako se izuzme akontacija od 150eura), a loša organizacija u klubu gdje se ne zna ko pije, a ko plaća (ili bolje rečeno ne plaća niko) natjerala je predsjednika našeg šampiona da se povuče, iako je sa velikim entuzijazmom i optimizmom ušao u čitav projekat i tada najavio da će Lovćen biti jači i organizovaniji nego prethodnih sezona.

“Dragan Ražnatović me je juče obavijestio da je pismenim putem podnio ostavku i da on nije više predsjendik”,kazao je za Handball Montenegro Ratko Marković član UO, koji se još uvijek nije sastajao ove sezone.

Cetinjani će po svemu sudeći u potpunom rasulu dočekati meč sa Zagrebom 8.novembra. Nemaju predsjednika, od nedavno i trenera – tu ulogu obavlja sportski direktor Željko Petričević, dok kapiten Igor Marković neće igrati zbog crvenog kartona koji je zaradio u Osijeku protiv Neksea, a kakva je situacija u klubu dovoljno govori podatak da bi Marković mogao da propusti još jedan meč ukoliko Lovćen ne plati kaznu za crveni karton od 500 eura, koje trenutno nema ko da uplati.

(tekst i foto: Handballme.me)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније