Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta ]

14. 12. 2020. 11:51 >> 11:51

NESPREMAN

Federer nije siguran da će učestvovati na AO

Švajcarski teniser Rodžer Federer, koji je veći dio sezone 2020. propustio zbog operacija koljena, priznao je da nije siguran da će učestovati na Australijan openu.

"Nadao sam se da ću biti 100 odsto spreman do oktobra, ali nisam na tom nivou ni danas. Biće 'tesno' za Australijan open. Ovo je trka s vremenom. Naravno, pomoglo bi kada bih imao malo više vremena", rekao je Federer nakon što je sinoć proglašen za najboljeg sportistu Švajcarske u posljednjih 70 godina.

Australijan open bi trebalo da se održi od 18. do 31 januara, ali postoje najave da bi zbog protokola vezanih za pandemiju korona virusa mogao da bude pomjeren za februar.

Federer je čak podstakao i spekulacije o svojoj budućnosti pominjući i moguću penziju.

"Nadam se da ću se 2021. vratiti na teren. Vidjećemo. Ali, i da se moja karijera završi ovom nagradom, bio bi to nevjerovatan kraj. Sljedeća dva-tri mjeseca će biti ključna", rekao je Federer koji trenutno zauzima peto mjesto na ATP listi.

Osvajač 20 gren slem titula nije igrao otkako je u januaru izgubio u polufinalu Australijan opena od Novaka Đokovića i propustio je ostatak sezone zbog dvije operacije koljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније