Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

04. 11. 2013. 18:17 >> 18:17

LONDON

Vavrinka bolji od Berdiha

U prvom meču grupe A završnog turnira u Londonu, Stanislas Vavrinka savladao je Tomaša Berdiha nakon tri seta 6:3, 6:7(0:7), 6:3.

Meč je trajao skoro dva i po sata, a švajcarski teniser zasluženo je slavio.

U prvom setu viđena je velika borba, ali vavrinka je u finišu igrao sigurnije, napravio brejk za 4:2. Do kraja seta, Berdih je uspio da osvoji još jedan ge, priprijetio je u posljednjem gemu, ali nije uspio da napravi brejk za preokret.

Puno neizvjesnije bilo je u drugom setu. Oba tenisera borila su se za svaku loptu, Berdih je mogao do brejka za 5:3, ali je varvrinka uspio da sačuva svoj servis. Do kraja seta, ogromna borba se nastavila, pa se moralo u taj-brejk. Čeh je bio ubjedjiv, nije dozvolio protivniku ni poen, i tako izjednačio na 1:1 u setovima.

U odlučujućem setu, Vavrinka prvi dolazi do brejka, koji čuva do kraja. Berdih nije nastavio s odličnom igrom iz taj-brejka, izgubio je set, a samim tim i meč.

U okviru A grupe sjutra je na programu meč između prvog tenisera planete Rafaela Nadala i njegovog sunarodnika Davida Ferera.

Večeras, od 21 sat, igra se meč grupe B Huan Martin del Potro Rišar Gaske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније