Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

17. 01. 2021. 17:24 >> 17:24

BEZ TRENINGA

AO: Ukupno 72 tenisera u strogom karantinu

Organizatori Australijan opena saopštili su danas da će još 25 tenisera i teniserki biti u strogom karantinu u Melburnu, zbog jednog pozitivnog slučaja na korona virus na čarter letu iz Dohe.

Sa ovih 25, ukupan broj takmičara koji su izolovani u hotelskim sobama porastao je na 72.

Organizatori su naveli da osoba koja je pozitivna nije igrač, ali da svih 58 putnika na tom letu, među kojima je i 25 tenisera, naredne dvije nedjelje neće moći da napuštaju svoje hotelske sobe što znači da neće moći ni da treniraju.

Ranije danas su organizatori prvog gren slem turnira u sezoni saopštili da će u strogom karantinu biti 47 tenisera nakon što na druga dva čarter leta, iz Abu Dabija i Los Anđelesa, pronađena tri pozitivna slučaja na korona virus

Neki igrači su ljuti jer su okarakterisani kao kontakt samo zato što su bili na istom letu sa zaraženim ljudima. Međutim, lokalne zdravstvene vlasti su saopštile da su igrači unaprijed upozoreni na rizike.

Trener kanadske teniserke Bjanke Andresku, Silvan Bruno, jedan je od tri pozitivna slučaja na korona virus, nakon dolaska u Melburn.

Svi zaraženi imali su negativne testove pred poletanje za Melburn.

Prvi teniser svijeta Novak Djoković, Španac Rafael Nadal i Amerikanka Serena Vilijams su među teniserima koji će 29. januara učestvovati na egzibiciji u Adelajdu.

Oni su leteli direktno za Adelajd kako bi odradili obavezan dvonedjeljni karantin. Do sada nije zabilježen nijedan pozitivan slučaj korona virusa u Adelajdu.

Otvoreno prvenstvo Australije trebalo bi da počne 8. februara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније