Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

05. 11. 2013. 17:12 >> 23:39

ZAVRŠNI MASTERS

Nadal prejak za zemljaka

U drugom singl meču A grupe završnog turnira u Londonu, Rafael Nadal bio je prejak za svog zemljaka Davida Ferera. Prvi reket svijeta slavio je rezultatom 2:0 (6:3, 6:2).

Nadal je sigurnom igrom došao do ubjedljive pobjede za nešto više od sat vremena i tako se revanširao Fereru za poraz u polufinala Mastersa u Parizu.

Odmah na početku prvog seta, najbolje rangirani teniser na ATP listi došao je do brejka. Dominaciju je nastavio i u nastavku seta, oduzeo je još dva servisa Fereru, koji je dsta griješio.

U drugom setu Nadalu su bila dovoljna dva brejka da završi posao. Imao je prednost od 5:0, Ferer je bio nemoćan, a tek je pred kraj seta podigao nivo igre, osvojio dva vezana gema, ali prekasno buđenje trećeg tenisera svijeta.

U grupi A poslije prvog kola vodi Nadal sa boljim set količnikom u odnosu na drugoplasiranog Stanislasa Vavrinku koji je u ponedjeljak bio bolji od Berdiha u tri seta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније