Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

06. 11. 2013. 17:49 >> 23:29
2

MASTERS(LONDON)

Nadal slavio i obezbijedio prvo mjesto na listi

Nakon pobjede nad Davidom Fererom, Rafael Nadal je bio bolji i od Stanislasa Vavrinke u dva seta 7:6, 7:6. Španac je ovim trijumfom obezbijedio prvo mjesto na ATP listi do kraja godine. U drugom meču Tomaš Berdih je takođe u dva seta bio bolji od Davida Ferera 6:4, 6:4.

U oba seta je viđen sličan scenario.

U prvom setu Nadal je prvi došao do brejka, poveo 3:1, ali je Vavrinka smanjio na 4:3 i izborio taj-brejk u kome je Španac ipak bio za nijansu bolji i poveo u setovima.

I u drugom setu Nadal prvi stiže do brejka, Vavrinka uzvraća, pa je i drugi set otišao u taj-brejku.  

Švajcarac je u tom dijelu imao i set loptu, vodio je 6:5, ali nije imao snage da završi. Nadal je vezao tri poena i došao do konačnog trijumfa.

U duelu Ferera i Berdiha, prvi set je odlučen u devetom gemu, kada je Čeh uzeo brejk,a onda odbranio svoj servi i poveo 1:0.

A isti scenario je vidjen i u drugom set. Čeh je tako stigao do prve pobjede, a Španac zabilježio drugi poraz.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније