Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ B92 ]

02. 02. 2021. 10:40 >> 10:45

STIŽE NA TURNIR U DOHI

Federer objavio povratak poslije 13 mjeseci

Švajcarski teniser Rodžer Federer najavio je povratak na teren na turniru u Dohi koji je zakazan za 8. mart. To će biti prvi nastup Federera poslije punih 13 mjeseci pauze zbog povrede i operacije desnog koljena.

Posljednji meč je odigrao protiv Novaka Đokovića u polufinalu Australijan opena.

“Dugo sam razmišljao kada i gdje da se vratim. Australija je bila malo prerano zbog mog koljena”, rekao je Federer i istakao da žali što nije mogao da nastupi u Melburnu.

"To boli. To je jedno od mjesta na kojima najviše volim da igram. Želio sam da se vratim na manji turnir, tako da nijesam bio u potpunosti u fokusu za Melburn, treba mi turnir gdje je stres malo manji", kazao je Federer.

I pored 39 godina i operacije prošlog ljeta, ne želi da se oprosti tek tako. Želi da igra i na šljaci, iako mu je prioritet, kako kaže, Vimbldon i Olimpijske igre.

“Igrao bih doživotno. Želim ponovo da slavim velike pobjede. I za to sam spreman da idem dugim, teškim putem”, rekao je Federer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније