Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

07. 11. 2013. 17:02 >> 17:02

MASTERS(LONDON)

Prva pobjeda Fedeksa

Rodžer Federer je savladao Rišara Gaskea sa 2:0 u setovima (6:4, 6:3) i vratio se u borbu za plasman u polufinale završnog Mastersa u Londonu.

Federer je već u trećem gemu oduzeo servis protivniku za 2:1, da bi u finišu seta ispustio servis i dozvolio Gaskeu da izjednači na 4:4.

Ipak, Francuz nije uspio da na svoj servis potvrdi brejk, pa je nekadašnji broj jedan nanizao dva gema i poveo 1:0 u setovima.

 Drugi set je donio malo veću neizvjesnost, iako je Švajcarac odmah na startu napravio brejk, a Gaske propustio četiri prilike da se vrati u meč.

Federer je tek šestu meč loptu pretvorio u 6:3 za prvu pobjedu na završnom Mastersu, dok je francuski teniser pretrpio i drugi poraz.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније