Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

21. 02. 2021. 12:50 >> 12:56
4

ĐOKOVIĆ

Ljubav sa Rod Lejver Arenom se nastavlja

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da se njegova ljubav sa Australijan openom i terenom "Rod Lejver Arenom" nastavlja, nakon što je danas osvojio deveti trofej na tom turniru i svoju 18. grend slem titulu.

Đoković je danas odbranio titulu na Australijan openu, pošto je pobijedio Danila Medvedeva iz Rusije sa 7:5, 6:2, 6:2.

"Moram da zahvalim mom timu, svima kod kuće, porodici koji su me podržavali na ovom dugom putu. To je bio rolerkoster, naročito posljednjih nedjelja. Mnogo je pomiješanih osjećanja, otkako smo svi došli u Australiju, povukli smo liniju i ovo je bio uspješan turnir. Želim da zahvalim ovom terenu, 'Rod Lejver Areni', volim te svake godine sve više, a ljubav se nastavlja", rekao je Đoković poslije meča.

On je pohvalio organizaciju turnira, nakon obaveznog karantina za sve učesnike i strogih pravila.

"Organizatori treba da budu ponosni na sebe zbog ovoga što su uspjeli da urade i dozvole nam da dođemo ovdje. Hvala vam što ste omogućili da se ovaj turnir održi", naveo je prvi teniser svijeta.

Đoković je pohvalio svog protivnika u finalu Medvedeva i rekao da je pitanje vremena kada će ruski teniser osvojiti grend slem trofej.

Četvrti igrač svijeta danas je prekinuo niz od 20 pobjeda, ali je rekao da su protekla tri mjeseca bila fantastična i da se nada da će uskoro osvojiti prvu grend slem titulu.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније