Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

18. 03. 2021. 19:22 >> 19:30

ORGANIZATORI SAOPŠTILI

Manji broj gledalaca na Vimbldonu ove godine

Organizatori teniskog grend slem turnira londonskog Vimbldona saopštili su danas da će ovogodišnji turnir najvjerovatnije biti održan uz manji broj gledalaca na tribinama.

Prema navodima organizatora, njihov najveći prioritet biće javno zdravlje, kao i bezbjednost gostiju, članova timova, takmičara, osoblja i navijača, navodi se na sajtu turnira.

Organizatori su saopštili i da će odluka o broju navijača koji će moći da prisustvuju, biti donijeta što kasnije, kako bi se omogućio što veći broj publike u datom trenutku.

Svi igrači i članovi timova biće smješteni u zvanične hotele takmičenja, a to će biti i uslov za nastupanje na turniru.

Ulaznice će se ove godine kupovati preko interenta, kako bi se izbjegli redovi i gužve prilikom kupovine.

Prošlogodišnji Vimbldon otkazan je zbog pandemije korona virusa, a to je bilo prvo njegovo otkazivanje od Drugog svjetskog rata.

Treći grend slem turnir u sezoni igraće se od 28. juna do 11. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније