Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

12. 05. 2021. 17:57 >> 17:57

ZAVRŠILA UČEŠĆE U RIMU

Serena Vilijams poražena u 1000. meču u karijeri

Argentinska teniserka Nađa Podorska plasirala se danas u osminu finala turnira u Rimu pošto je pobijedila osmu igračicu svijeta, Amerikanku Serenu Vilijams sa 7:6, 7:5.

Podorska, 44. teniserka svijeta, do pobede je stigla za sat i 59 minuta igre.

Američkoj teniserki ovo je bio jubilarni 1000. meč u karijeri.

Podorska je prvi set dobila u taj-brejku rezultatom 8:6, nakon što je iskoristila četvrtu set loptu.

Argentinka je u drugom setu povela sa 5:3, Vilijams je uspjela da se za trenutak vrati u meč, ali to nije bilo dovoljno za potpuni preokret.

Podorska će u narednom kolu turnira igrati protiv Hrvatice Petre Martić koja je u dva seta bila bolje od Ferancuskinje Kristine Mladenović (7:5, 6:3).

Takmičenje u Rimu završila je i peta igračica svijeta, Amerikanka Sofija Kenin pošto je danas izgubila od Čehinje Barbore Krejčikove sa 1:6, 4:6.

Krejčikova će u osmini finala igrati protiv Poljakinje Ige Švjontek koja je slavila protiv Amerikanke Medison Kiz sa 7:5, 6:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније