Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

13. 05. 2021. 18:07 >> 18:12

MARATON PROTIV ŠALAPOVA

Nadal spasio dvije meč lopte i plasirao se u četvrtfinale

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se danas u četvrtfinale mastersa u Rimu pošto je, poslije preokreta, pobijedio Kanađanina Denisa Šapovalova sa 3:6, 6:4, 7:6.

Nadal je do pobjede i plasmana u svoje 16. četvrtfinale u Rimu stigao poslije velike borbe koja je trajala gotovo tri i po sata.

Španac je taj-brejk odlučujućeg seta dobio sa 7:3, a u tome mu je pomogao i Šapovalov duplom servis greškom i forhendom koji je posao u mrežu.

Prethodno je Kanađanin propustio veliku priliku da završi meč u 12. gemu, koji je trajao više od deset minuta, kada je propustio dvije meč lopte.

Devetostruki šampion Rima će u četvrtfinalu igrati sa pobjednikom meča u kojem se sastaju Njemac Aleksander Zverev i Japanac Kei Nišikori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније