Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

13. 06. 2021. 22:13 >> 22:13
3

CICIPAS NAKON FINALA

"Đoković pokazao kakav je šampion, inspiriše me"

Grčki teniser Stefanos Cicipas rekao je danas da ga inspiriše sve ono što radi Novak Đoković i istakao da će biti presrećan ako u karijeri uradi bar polovinu od onog što je postigao srpski teniser.

"Bila je velika borba, dao sam sve od sebe. Pokušao sam sve što sam mogao. Prvi put sam igrao ovdje u finalu, napravio sam sjajnu seriju rezultata, ali čestitke Novaku", ", rekao je Cicipas poslije meča.

Cicipas je izgubio današnje finale Rolan Garosa od Novaka Đokovića sa 2:3, iako je imao dva seta prednosti.

"Novak je pokazao kakav je šampion. Inspirisan sam njegovim dostignućima i ako pola od toga uradim biću presrećan. Ovo je i zasluga njegovog tima, ovo je timski rezultat bez obzira što smo mi dolje na terenu", rekao je Cicipas.

"Hvala grčkim navijačima koji su došli, hvala mom timu koji je stalno uz mene i pomaže mi da ostvarim svoje snove. Teško je to putovanje, potrebno je još mnogo rada. Nadam se da ću se vratiti narednih godina i ponovo pružiti veliki šou", dodao je grčki teniser.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније