Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

14. 06. 2021. 10:25   >>  10:26

DODATNO UVEĆAO PREDNOST

Đokovićeva 325. nedjelja na vrhu ATP liste

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković započeo je danas 325. nedjelju na prvom mjestu ATP rang-liste i dodatno je uvećao prednost u odnosu na najbliže rivale.

Poslije osvajanja druge titule na Rolan Garosu, Đoković na prvom mjestu ima 12.113 bodova, odnosno 1.970 bodova više od drugoplasiranog Rusa Danila Medvedeva.

Španac Rafael Nadal je i pored poraza u polufinalu Rolan Garosa i dalje treći, dok je od danas četvrti teniser svijeta Grk Stefanos Cicipas, finalista drugog grend slema u sezoni. Cicipas ima samo 650 bodova manje od Nadala.

Austrijanac Dominik Tim je pao na četvrtu poziciju, a iza njega slijede Njemac Aleksander Zverev, Rus Andrej Rubljov, Švajcarac Rodžer Federer i Italijan Mateo Beretini.

Dijego Švarcman i Roberto Bautista Agut su zamijenili mjesta, pa je sada Španac deseti teniser svijeta, a Argentinac 11.

ATP lista:

1. Novak Đoković (Srbija) 12.113 bodova
2. Danil Medvedev (Rusija) 10.143
3. Rafael Nadal (Španija) 8.630
4. Stefanos Cicipas (Grčka) 7.980
5. Dominik Tim (Austrija) 7.425
6. Aleksandar Zverev (Njemačka) 7.350
7. Andrej Rubljov (Rusija) 5.910
8. Rodžer Federer (Švajcarska) 5.065
9. Mateo Beretini (Italija) 4.103
10. Roberto Bautista Agut (Španija) 3.170

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније