Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

22. 07. 2021. 21:02   >>  21:08

IZNENAĐENJE U GŠTADU

Šapovalov izgubio od 249. tenisera svijeta

Češki teniser Vit Kopriva napravio je danas veliko iznenađenje pošto je u drugom kolu turnira u Gštadu pobijedio desetog igrača svijeta, Kanađanina Denisa Šapovalova sa 2:6, 6:3, 6:2.

Kopriva, trenutno 249. teniser svijeta, slavio je poslije sat i 51 minut igre.

Češki teniser će u četvrtfinalu turnira u Gštadu igrati protiv Šveđanina Mikaela Imera koji je ranije danas bio bolji od Španca Felisijana Lopesa sa 6:7, 7:6, 6:4.

U četvrtfinale se plasirao i Norvežanin Kasper Rud koji je u dva seta slavio protiv Austrijanca Denisa Novaka. Rud će se za plasman u polufinale boriti sa Francuzom Benoom Perom kojem je Holanđanin Talon Griekspor predao meč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније