Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

13. 09. 2021. 22:17 >> 22:18

OGRANIČENJA PUTOVANJA

WTA finale premješteno iz Kine u Meksiko

Finalni teniski WTA turnir sezone biće odigran u meksičkom gradu Gvadalahari, umjesto u Kini, saopštila je danas ta organizacija.

Turnir najboljih osam teniserki trebalo je da se održi u kineskom Šenženu u novembru, a WTA nije navela razlog za promjenu, dodavši da se finale sljedeće godine vraća u kineski grad.

Šenžen je prvi put domaćin finala bio 2019. godine, dok se prošle godine takmičenje nije održalo zbog pandemije korona virusa, a kineski grad bi domaćin trebalo da bude do 2030. godine.

Veliki broj sportskih događaja premješten je iz Kine zbog ograničenja putovanja, vezanih sa pandemijom korona virusa.

"Oduševljeni smo što će ove godine turnir biti odigran u uzbudljivom i živopisnom gradu Gvadalahari", rekao je Stiv Sajmon, izvršni direktor WTA.

Gvadalahara je ove godine bila domaćin WTA turnira, a to će biti prvi put da najbolje teniserke finale igraju u Meksiku, i prvi put u Sjevernoj Americi, od 2005. godine i domaćinstva Los Anđelesa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније