Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z. [ Izvor: Sport klub ]

19. 09. 2021. 14:29 >> 14:30

BORI SE SA POVREDAMA

Rafa: Sat otkucava i sve je komplikovanije

Španski teniser Rafael Nadal riješen je da prevaziđe sve probleme sa povredama i spreman se vrati na teren, ali ističe da u poznim danima karijere to postaje sve teže.

Iskusni igrač (35) završio je sezonu poslije operacije stopala i sada mu preostaje da se pripremi za sljedeću godinu.

"Dobro sam, mada sam znao i za bolje dane. Stopalo me još boli. Ovo je težak period za mene. Cilj mi je da se skroz oporavam, svjestan da ću u jednom periodu imati teške i bolne trenutke. Opredijeljen sam da ih sve prevaziđem, da se borim za ono što želim, a to je povratak na teren", rekao je Nadal.

S obzirom na to da je ušao u drugu polovinu četvrte decenije života, period oporavka postaje sve zahtjevniji.

"Imao sam fantastične trenutke tokom karijere, kakve nijesam ni sanjao da ću imati. Ali imao sam i teške trenutke zbog povreda, mada sam uvijek nalazio način da se oporavim i nastavim dalje. Kako godine prolaze, tako se stvari moraju shvatati realistično: sat otkucava, sve postaje komplikovanije".

Rafa je u 2020. osvojio titule u Rimu i Barseloni. Potom je ispao u polufinalu Rolan Garosa od Novaka Đokovića, prije nego što su počeli problemi sa stopalom zbog kojih je propustio Vimbldon, Olimpijske igre i US open.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније