Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z. [ Beta ]

27. 09. 2021. 14:51 >> 14:55

TREBAO JOJ ODMOR

Naomi Osaka najavila da će se uskoro vratiti tenisu

Četvorostruka Gren slem šampionka, Japanka Naomi Osaka najavila je danas da će se uskoro vratiti tenisu.

Osaka je ranije ovog mjeseca napravila pauzu nakon što je njen put ka odbrani titule na Otvorenom prvenstvu SAD prekinula kasnija vicešampionka Lejla Fernandes u trećem kolu.

Ova 23-godišnja teniserka prethodno je propustila Rolan Garos i Vimbldon kako bi se fokusirala na svoje mentalno zdravlje.

"Znam da ću ponovo igrati", rekla je Osaka, prenosi Bi-Bi-Si.

Ona je dodala da će se njen povratak na teren desiti "vjerovatno uskoro".

"Opet je počelo da me vuče", rekla je Osaka.

Povlačeći se sa Rolan Garosa, Osaka je otkrila da je "trpjela duge napade depresije" otkako je osvojila svoju prvu Gren slem titulu na US Openu 2018. godine.

Vratila se za Olimpijske igre u Tokiju, gdje je upalila olimpijski plamen na svečanom otvaranju, ali je poražena u trećoj rundi.

Sedma teniserka svijeta je rekla da je niz teških mečeva uzeo svoj danak i da je to kulminiralo eliminacijom sa US Opena.

"Nekada sam voljela takmičenje... Dugački mečevi su mi bili zabavni. Nedavno sam počela da osjećam da sam pod stresom i trebao mi je odmor", rekla je Osaka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније