Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z. [ Beta ]

28. 09. 2021. 14:52 >> 14:52

ZAVRŠILA SEZONU?

Barti se povukla sa Indijan Velsa

Prva teniserka svijeta Australijanka Ešli Barti povukla se sa turnira u Indijan Velsu i neizvjesno je da li će igrati do kraja sezone.

Barti je posljednji put igrala na Ju Es openu, gde je izgubila u trećem kolu i zajedno sa svojim timom nije se vraćala u Australiju još od marta, poslije Australijan opena.

Njen trener Kreg Tajzer rekao je za Asošiejted pres da će Barti morati u dvonedjeljni karantin u Australiji po povratku sa WTA finala u Gvadalahari. On je kritikovao uslove takmičenja, nakon što je finalni turnir iz Šenžena prebačen u Meksiko zbog pandemije korona virusa.

Barti je pobijedila na završnom turniru koji je posljednji put igran 2019. godine, ali je Tajzer rekao da nije siguran da li će ona braniti titulu.

"Saznali smo da ćemo igrati u Meksiku na 1.500 metara nadmorske visine i da će se koristiti drugačije loptice, koje praktično lete. To je loptica koja, kada koristite u normalnim uslovima, ne odskače. Nije najbolja reklama za najbolje igračice na svijetu da igraju nešto što nikada ranije nijesu. U uslovima u kojima nikada nijesu igrale, u zemlji u kojoj ne igraju i nadmorskoj visini, mislim da je to smješno", rekao je Tajzer.

On je naveo da je Barti psihički i fizički iscrpljena i da igrajući završni turnir koji počinje 8. novembra, ne želi da rizikuje pripreme za Australijan open sljedeće godine.

"Potreban joj je odmor. Rekao sam joj da ode na odmor. Nama svakako nije lako da idemo da igramo u Meksiku, a zatim da se vratimo i budemo dvije nedjelje u karantinu i upropastimo naše ljeto u Australiji. To je odluka o kojoj ćemo mnogo morati da razmislimo", dodao je Tajzer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније