Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ B.B. ]

16. 01. 2022. 10:41   >>  10:44 3

MAREJ O ĐOKOVIĆU

"Situacija nije dobra, ne sviđa mi se što je bio u pritvoru"

Britanski teniser Endi Marej rekao je danas da odluka da prvi igrač svijeta Novak Đoković ne učestvuje na Australijan openu nije dobra ni za koga i da mu se ne sviđa što je srpski teniser bio u pritvoru.

"To nije sjajno za turnir, pošto je bolje kada svi najbolji igrači učestvuju. Očigledno će biti mnogo pitanja o tome šta se ovde dogodilo i u kakvoj je bio situaciji", rekao je Marej za Bi-Bi-Si (BBC).

Tročlano vijeće Saveznog suda jednoglasno je danas odbilo žalbu Đokovića na ukidanje vize, pa će on biti deportovan iz Australije i neće braniti titulu na Australijan openu u Melburnu.

"Novaka poznajem otkako smo bili 12-godišnjaci, poštujem ga, igrao sam protiv njega. Ne sviđa mi se što je u ovoj situaciji i što je bio u pritvoru. Ova situacija nije bila dobra ni za koga. Čini se da se sve ovdje dogodilo u posljednjem trenutku i zbog toga je nastala takva zbrka", naveo je Marej.

"Nadam se da se to neće dogoditi na ostalim događajima i da se neće ponoviti ovakva situacija. Ne bih to želio Novaku, ne bih to želio tenisu i nadam se da je sada završeno", dodao je britanski teniser.

Takmičenje na prvom grend slem turniru u sezonu počinje u ponedjeljak u Melburnu.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније