Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z.

22. 01. 2022. 14:53   >>  14:54

PORUKA IZ MELBURNA

Kovinić: Hvala na podršci, idemo dalje

Najboljca crnogorska teniserka Danka Kovinić nije uspjela da napravi novu senzaciju na Auistralijan openu ali ima razloga da bude ponosna.

Kovinić je rano jutros po našem vremenu završila učešće u ženskom singlu na Australijan openu – od nje je sa 2-0 u setovima bolja bila Rumunka Simona Halep posle 65 minuta tenisa u „Džon Kejn areni“.

Simona Halep (30) je trenutno 15. igračica svijeta, a najveći uspjeh na AO ostvarila je 2018. godine, kada je igrala finale. U karijeri je osvojila dvije GS titule – teniserka iz Kostance slavila je na Rolan Garosu 2018. i Vimbldonu 2019. godine.

Nakon meča, Kovinić se oglasila na društvenim mrežama.

"Hvala vam puno na podršci i ljubavi, uljepšali ste mi dane u Melburnu. Idemo dalje", napisala je Danka.

Danka Kovinić je senzacionalnom pobedom nad šampionkom US opena Emom Radukanu u drugom kolu postala prva Crnogorka koja je uspjela da dođe do treće runde jednog grend slema.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније