Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

27. 12. 2013. 13:22 >> 16:16

PROTIV VAVRINKE

Pobjeda Mareja nakon tri mjeseca

Britanski teniser Endi Marej ostvario je prvu pobjedu od povratka na teren poslije operacije leđa, i to protiv Stanislasa Vavrinke u Abu Dabiju.

 

Marej je, na startu egzibicionog turnira, prvo poražen od Španca Davida Ferera, a u borbi za peto mjesto pobijedio je Vavrinku 6:3, 6:4.

Šampion Vimbldona nije igrao još od septembra, kada je predvodio Veliku Britaniju do Svjetske grupe Dejvis kupa, pobjedom nad Hrvatskom.

Marej ima hronične probleme sa leđima i zbog toga je imao manju operaciju krajem septembra, a zato je prerano završio sezonu. 

''Osjećam se dobro, mnogo bolje nego prije nekoliko mjeseci. Moram samo da odigram više ovakvih mečeva, zato što je intenzitet tenisa mnogo veći nego tokom bilo kakvog treninga. Osjećaj je sjajan igrati protiv dvojice odličnih igrača, mislim da je ovo bio savršen start i da ću biti samo bolji'', rekao je Marej. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније